Gå til sidens indhold
 

Grossererbadet

Tag i Grossererbadet på 3. sal, når hverdagen skal på afstand. Tillad dig selv en omgang velvære i Grossererbadets autentiske rammer.

Der er tidsintervaller i Grossererbadet.

Book og betal dit næste besøg i Grossererbadet (åbner i et nyt vindue)

 

 

Hvis ikke du har mulighed for at booke din billet online, kan du fortsat købe den i billetlugen.

 

Grossererbadet er for hele familien og derfor er badetøj påkrævet. Dog skal børn under 15 år følges med en voksen. Vær opmærksom på at Grossererbadet hver tirsdag og torsdag kun er for voksne over 15 år. Personalet kan forlange ID.

 

Der er adgang til Grossererbadet via omklædningsrummene på 1. og 2. sal, hvorefter du tager badetrappen op til Grossererbadet på 3. salen.

 

Grossererbadets faciliteter

 

 • Koldtvandsspand
  Spand med koldt vand - træk i snoren og bliv afkølet. Efter et besøg i saunaen opnås den perfekte vekselvirkning imellem varme og kulde, hvis du tør trække i snoren. Afvekslingen imellem varme og kulde stammer fra den finske badekultur, hvor de efter et besøg i saunaen står på en tur i søen eller snedriven.

 

 • Sansebadet
  Er placeret centralt i Grossererbadet, hvor du kan sidde og nyde omgivelserne. Sansebadet er med indbyggede boble- og lysfunktioner. Bassinet er for store og små legebørn. Der må max. være 8 personer i sansebadet ad gangen.

 

 • Megabrus
  Kom ind under den tykke varme stråle og mærk strålen massere din krop.

 

 • Dampbade
  Der tilsættes forskellige aromaer i vores to dampbade. Skyl kroppen grundigt efter en tur i dampbadet, for at vi kan opretholde en ordenlig vandkvalitet i vores bassiner.

 

 • Massagebassin
  34 grader varmt bassin med massage hvert femte minut. Lad dig sænke ned i det varme vand, luk øjnene og mærk, hvordan vandet langsomt beroliger og afslapper din krop. Der må max. være 12 personer i massagebassinet ad gangen.

 

 • Stille regn
  Lig, stå eller gå igennem regnen, og du kan mærke dråberne strømme ned over kroppen. 

 

 • Sauna
  Bliv varmet godt igennem, og lad den dulmende varme løbe afsted med dine tanker. Vekselvirkningen mellem varmt og koldt stimulerer kredsløbet og tilfører din hud masser af blod og næring. Den varme luft sætter stofstiftet i gang og virker udrensende og afslappende. Efter et besøg i saunaen er det vigtigt, at du vasker dig grundigt, da vi ønsker at opretholde en ordentlig vandkvalitet i vores bassiner.

 

 • Grossererkabiner
  De 10 Grossererkabiner fra 1933 står som fra fortiden. I kabinerne kan du med tiden få forskellige oplevelser.

 

 • Solterrassen
  Sommer eller vinter, så kan det være rart at komme ud i det fri og trække vejret dybt ned i lungerne. Solterrassen vender ud mod atriumgården, som er Badeanstaltens Spaniens midtpunkt, hvorom afdelingerne løber omkring.

 

 • Brusebad
  Husk at skylle dig af efter en tur i saunaen og dampbadene inden du benytter bassinerne.
 
 

Opdateret: 08.2.2016

Afdeling: Kultur og Borgerservice

 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code