Gå til sidens indhold
 

Skøjtebanen foran Musikhuset

Få sved på panden, farve i kinderne og vind i håret på den udendørs skøjtebane ved Musikhuset. Kom med egne skøjter eller lej et par i skøjteudlejningens åbningstid.
VI SES PÅ ISEN!
Skøjtebanen har sidste åbningsdag søndag d. 4. marts. Vi takker for en forrygende sæson.

Åbningstider

Skøjtebanen har sidste åbningsdag søndag d. 4. marts. Vi takker for en forrygende sæson.

Skøjteudlejningens åbningstider:

Mandag 12.00-18.00

Tirsdag 12.00-18.00

Onsdag 12.00-18.00*

Torsdag 12.00-20.00

Fredag 12.00-20.00

Lørdag 10.00-17.00

Søndag 10.00-17.00*Institutioner kan booke skøjteudlejningen hver onsdag kl. 10.00-12.00. Bookingen sker via mail: info@vigirbyenpuls.dk.Åbningstiden kan blive påvirket af vejrforhold. Udlejning af skøjter slutter 30 min. før lukketid. Lejede skøjter skal afleveres ved lukketid. Skøjtebanen kan benyttes det meste af døgnet og er gratis at bruge. Udenfor skøjteudlejningens åbningstid skal du dog tage hensyn til, at isen klargøres hver morgen mellem kl. 7 og 12. Når isbilen er på banen er ophold på isen ikke tilladt.

Priser

Skøjtebanen er gratis at bruge og kan benyttes det meste af døgnet.

 • Leje af skøjter 45 kr. pr. par
 • Slibning af skøjter 55 kr. pr. par


Hvis du lejer 12 par skøjter eller flere, ydes en samlet rabat på 10% af hele beløbet.

Husk legitimation ved leje af skøjter, da det bruges som depositum.

Få slebet dine skøjter
Trænger dine skøjter til at blive slebet? Så indlever dem i skøjteudlejningen i åbningstiden og få det ordnet hos os. Der betales ved indlevering. Det tager ca. 3 dage.

Om skøjtebanen

Skøjtebanen i Musikhusparken er opført af Aarhus Kommunes Idrætscentre og det er firmaet Multidome, som står for byggeriet af skøjtebanen.

Banen er 1420 m2 og udstyret med skøjteudlejning, pavillon, oplyst træværk og terrasse.

Det er blandt andet efter ønske fra Børn og Unge-byrådet, at skøjtebanen vender tilbage i det centrale Aarhus. Det koster 3,2 millioner kr. at opføre skøjtebanen og oven i det kommer 400.000 kr. i årlig drift.

Skøjtebanen bliver som noget nyt nedkølet af et anlæg på kunstmuseet ARoS, som så anvender overskudsvarmen til rumopvarmning.

Udenfor skøjteudlejningens åbningstid skal du dog tage hensyn til, at isen klargøres hver morgen mellem kl. 7 og 12. Når isbilen er på banen er ophold på isen ikke tilladt.

Skøjteudlejningen er placeret ved siden af banen, hvor der også er udlagt en træterrasse med opstillede bænke, du kan opholde dig på, når du ikke er på isen. Medbring gerne egne mad- og drikkevarer.

Kontakt

Skøjtebanen

i Musikhusparken

 
 • 05.03.2018

  Badeanstalten Spanien lukker pga. renovering

  Badeanstalten Spanien er lukket fra og med d. 3. april til september 2018. Vi skal i gang med en større renovering af svømmehallen og er derfor nødt til at lukke badeanstalten for en periode.
 • 16.01.2018

  Vil du med i svømmehallen eller en tur på glatis?

  Søndag den 21. januar inviteres alle frivillige og deres familier til en gratis dag i svømmehallerne, skøjtehallen og på skøjtebanen, som en del af åbningen af Aarhus 2018 Europæisk Frivillighovedstad.
 
 

Opdateret: 21.2.2018

Afdeling: Kultur og Borgerservice

 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code