Gå til sidens indhold
 

Skøjtebanen foran Musikhuset

Få sved på panden, farve i kinderne og vind i håret på den udendørs skøjtebane ved Musikhuset. Kom med egne skøjter eller lej et par i skøjteudlejningens åbningstid.

Skøjtebanen er lukket for denne sæson - vi ses igen til december 2016.

Åbningstider

Skøjtebanen er lukket for denne sæson - vi ses igen til december 2016.

Udlejning af skøjter slutter 30 min. før lukketid. Lejede skøjter skal afleveres ved lukketid. Skøjtebanen kan benyttes det meste af døgnet og er gratis at bruge. Udenfor skøjteudlejningens åbningstid skal du dog tage hensyn til, at isen klargøres hver morgen mellem kl. 7 og 12. Når isbilen er på banen er ophold på isen ikke tilladt.

Priser

Skøjtebanen er gratis at bruge og kan benyttes det meste af døgnet.

 • Leje af skøjter 45 kr. pr. par
 • Slibning af skøjter 55 kr. pr. par


Hvis du lejer 12 par skøjter eller flere, ydes en samlet rabat på 10% af hele beløbet.

Husk legitimation ved leje af skøjter, da det bruges som depositum.

Få slebet dine skøjter
Trænger dine skøjter til at blive slebet? Så indlever dem i skøjteudlejningen i åbningstiden og få det ordnet hos os. Der betales ved indlevering. Det tager ca. 3 dage.

Ved indlevering af mange skøjter til slibning skal dette aftales på forhånd ved at ringe til 86104219 eller ved at lave en aftale i skøjteudlejningen i åbningstiden.

Om skøjtebanen

Den nye skøjtebane i Musikhusparken er opført af Aarhus Kommunes Idrætscentre og det er firmaet Multidome, som står for byggeriet af skøjtebanen.

Banen er 1420 m2 og udstyret med skøjteudlejning, pavillon, oplyst træværk og terasse.

Det er blandt andet efter ønske fra Børn og Unge-byrådet, at skøjtebanen vender tilbage i det centrale Aarhus. Det koster 3,2 millioner kr. at opføre skøjtebanen og oven i det kommer 400.000 kr. i årlig drift.

Skøjtebanen bliver som noget nyt nedkølet af et anlæg på kunstmuseet ARoS, som så anvender overskudsvarmen til rumopvarmning.

Udenfor skøjteudlejningens åbningstid skal du dog tage hensyn til, at isen klargøres hver morgen mellem kl. 7 og 12. Når isbilen er på banen er ophold på isen ikke tilladt.

Skøjteudlejningen er placeret ved siden af banen, hvor der også er udlagt en træterrasse med opstillede bænke, du kan opholde dig på, når du ikke er på isen. Medbring gerne egne mad- og drikkevarer.

Kontakt

Skøjtebanen

i Musikhusparken

 
 • 29.09.2016

  Lørdagsgus i Badeanstalten Spanien

  Saunagus har for alvor vundet plads i byens gamle badeanstalt. Badeanstalten Spaniens nye initiativ Lørdagsgus er nemlig blevet fast inventar i Grossererbadets sauna den første lørdag i måneden kl. 18.30-22.00 – hver måned.
 • 21.09.2016

  Kom gratis på glatis i Aarhus Skøjtehal

  På lørdag den 24. september kl. 9.00-16.00 slår Aarhus Skøjtehal dørene op til årets allerførste skøjtetur på byens bedste is. Gratis entré, gratis skøjteleje og helt igennem gratis og god hygge.
 
 

Opdateret: 20.10.2016

Afdeling: Kultur og Borgerservice

 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code