Gå til sidens indhold
 
09.10.2017

Aarhus Svømmestadion bliver til Frederiksbjerg Idrætscenter

Aarhusianerne har bestemt, at Aarhus Svømmestadion fremover skal hedde Frederiksbjerg Idrætscenter. Rådmand Rabih Azad-Ahmad har inviteret aarhusianerne til at navngive stedet, så de mange aktiviteter, der foregår i svømmehallen, idrætshallerne og boldbanerne, nu bliver samlet under et fælles navn.

Frederiksbjerg Idrætscenter er det nye navn, som aarhusianerne har givet Aarhus Svømmestadion og de to haller på lokationen. Det nye navn passer til alle de sportsgrene, som bliver dyrket på stedet. Svømning, gymnastik og boldspil er nu ikke kun samlet under samme tag, men også under samme navn.

 

”Jeg er rigtig glad for det navn, som aarhusianerne har fundet. Navnet er med til at samle alle aktiviteterne under et retvisende navn og samtidig viser det, det fantastiske engagement beboerne i lokalområdet har for deres idrætscenter,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.

 

Navnet Frederiksbjerg Idrætscenter er blevet fundet gennem en navnekonkurrence, hvor rådmanden for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad har inviteret aarhusianerne til at komme med deres bud på et nyt navn.

 

I to uger har alle byens borgere haft mulighed for at komme med navneforslag. 280 aarhusianere har bidraget til konkurrencen, og vinderen er nu fundet. Frederiksbjerg Idrætscenter er det navn, der skal samle svømmehallen, idrætshallerne og boldbanerne.

 

”Navnet skal ikke kun samle faciliteterne, men også aarhusianerne. Jeg håber, at Frederiksbjerg Idrætscenter vil give endnu flere lyst til at bruge deres idrætscenter og blive en del af de sunde fællesskaber og foreninger, som holder hjemme der,” siger Rabih Azad-Ahmad, rådmand for Kultur og Borgerservice.

 

Frederiksbjerg Idrætscenter er navnet for det samlede sted, mens navnet Aarhus Svømmestadion fortsat vil blive brugt om svømmehallen.

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 09.10.2017

Afdeling: Kultur og Borgerservice

 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code