Gå til sidens indhold
 
13.02.2017

Skøjtebanen sætter ny publikumsrekord

Flere end 40.000 gæster har lagt vejen forbi Aarhus Kommunes skøjtebane i Musikhusparken. Det tal ventes at stige yderligere i den kommende uge, hvor banen vil summe af vinterferiehygge med øvepingviner, popmusik, og musikere fra Aarhus Symfoniorkester på isen. Dermed er der lagt op til en ny stor publikumsrekord.
Det er anden sæson med den nye skøjtebane i Aarhus. Sidste sæson sluttede med et samlet besøgstal på 37.000 gæster. Det betyder, at rekorden er i hus, allerede inden vinterferie for alvor går i gang.

”Skøjtebanen er blevet et populært udflugtsmål. Der er masser af god stemning, aktivitet og fællesskab. Jeg er glad for, at den nye skøjtebane er blevet taget så godt imod og håber, at mange vil benytte vinterferien til at prøve banen,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.

Der er indtil nu blevet udlejet flere end 13.000 par skøjter. Optællinger, som skøjtebanens personale har fortaget, viser, at banen besøges af tre gange så mange, som der udlejes skøjter.

”På de store dage har jeg på flere tidspunkter talt 650 - 700 personer omkring banen samtidig med, at vi har haft udlejet alle 200 par skøjter. Og flere dage har alle vores skøjter været udlejet mere end tre gange pr. dag. Så der er ingen tvivl om, at skøjtebanen er et populært og attraktivt sted,” siger Johnny Jørgensen, der er afdelingsleder for Drift og Teknik i Aarhus Kommunes Idrætscentre.

I hele uge 7 har skøjtebanen besøg af fem af skøjtehallens pingviner. Pingvinerne kan byens børn støtte sig til, når de skal ud på de første forsigtige skridt på isen. I løbet at ugen vil der være forskelligt musik at skøjte til og vinterferien rundes af med "Skøjtesymfoni" søndag den 19. februar, hvor der fra klokken 10 til 12  vil være toner fra Aarhus Symfoniorkester, mens symfoniorkestrets musikere kan opleves på glatis. 

Skøjtebanen er åben frem til udgangen af februar. Åbningstider og priser for skøjteudlejning kan ses på www.skøjtebanen.dkBYENS PULS 2017
Vinterferieaktiviteterne på skøjtebanen er en del af projekt "Byens Puls 2017", som er et af Kultur og Borgerservices indspark til Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. 


Se alle Byens Puls' arrangementerne på www.byenspuls2017.dk

Link til denne side

Nyheder

 • 02.11.2017

  Oplev Verdensbadene 5.-12. november

  Oplev et hav af badetraditioner med stemninger og inspiration fra hele verden, når Badeanstalten Spanien åbner dørene for Verdensbadene.
 • 09.10.2017

  Aarhus Svømmestadion bliver til Frederiksbjerg Idrætscenter

  Aarhusianerne har bestemt, at Aarhus Svømmestadion fremover skal hedde Frederiksbjerg Idrætscenter. Rådmand Rabih Azad-Ahmad har inviteret aarhusianerne til at navngive stedet, så de mange aktiviteter, der foregår i svømmehallen, idrætshallerne og boldbanerne, nu bliver samlet under et fælles navn.
 • 18.09.2017

  Gratis skøjtetur lørdag d. 30. september kl. 10-16

  Tag familien, kæresten eller kammeraten under armen og kom GRATIS på glatis for første gang i år, når Aarhus Skøjtehal holder Åbent Hus lørdag den 30. september kl. 10.00-16.00.
 • 18.09.2017

  Ledigt erhvervslejemål i Badeanstalten Spanien

  Badeanstalten Spanien har et erhvervslejemål på 27 kvm. ledigt med mulighed for overtagelse pr. 1. oktober 2017.
 • 29.08.2017

  Konkurrence Find et nyt navn til Aarhus Svømmestadion

  Vær med til at hitte på et nyt navn til svømmestadion. Aarhus Svømmestadion skal have nyt navn, og nu inviterer rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R) sammen med Lokalavisen Aarhus alle til at komme med forslag.
 
 

Opdateret: 20.2.2017

Afdeling: Kultur og Borgerservice

 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

BYENS PULS 2017

Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017.
Sport og Fritid og Aarhus Kommunes Idrætscentre åbner dørene til
arrangementer for alle byens borgere.

Se vores aktiviteter