Gå til sidens indhold
 
07.12.2016

Skøjtebanen åbner 10. december

Skøjtebanen i Musikhusparken åbner på lørdag kl. 11.00. Rådmanden byder velkommen på isen og selveste julemanden kigger forbi. Han medbringer naturligvis gaver i form af gratis skøjteleje til de første 50 gæster på isen.

Sidste vinter kom den udendørs skøjtebane tilbage til Aarhus. Skøjtebanen blev en kæmpe succes med over 37.000 besøgende. På lørdag kan byens skøjteglade borgere igen finde skøjterne frem fra skabet og nyde en løbetur på byens smukt placerede skøjtebane.

 

Til åbningen vil maskotterne Mickey Mouse og Hr. kanin fra Ishockeyklubben Aarhus være på isen for at hjælpe dem, der har brug for en pote at støtte sig til.

 

Skøjtebanen har åbent fra 10. december til slutningen af februar. Det er gratis at benytte skøjtebanen, hvis man selv medbringer skøjter. Alternativt kan der lejes skøjter.

 

Del dine skøjteoplevelser
Med hashtagget #aarhusskøjter er du med til at sætte billeder på de gode skøjteoplevelser på isen. Aarhus Kommune opfordrer alle besøgende på skøjtebanen til at bruge hashtagget, så endnu flere borgere får nys om de sjove oplevelser på isen. Alle taggede billeder bliver vist på www.skøjtebanen.dk og på den opsatte skærm ved skøjteudlejningen.

 

Om skøjtebanen
Medbring enten dine egne skøjter eller lej dem ved skøjtebanen. Leje af skøjter koster 45 kr. pr. par. Husk legitimation. Skøjteudlejningen har åbent mandag-onsdag kl. 12.00-18.00, torsdag-fredag kl. 12.00-20.00 samt lørdag og søndag kl.10.00-17.00. Udlejning af skøjter slutter 30 min. før skøjteudlejningens lukketid.

 

Læs mere om Skøjtebanen foran Musikhuset her

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 03.3.2017

Afdeling: Kultur og Borgerservice

 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code