Gå til sidens indhold
 
07.12.2016

Skøjtebanen åbner 10. december

Skøjtebanen i Musikhusparken åbner på lørdag kl. 11.00. Rådmanden byder velkommen på isen og selveste julemanden kigger forbi. Han medbringer naturligvis gaver i form af gratis skøjteleje til de første 50 gæster på isen.

Sidste vinter kom den udendørs skøjtebane tilbage til Aarhus. Skøjtebanen blev en kæmpe succes med over 37.000 besøgende. På lørdag kan byens skøjteglade borgere igen finde skøjterne frem fra skabet og nyde en løbetur på byens smukt placerede skøjtebane.

 

Til åbningen vil maskotterne Mickey Mouse og Hr. kanin fra Ishockeyklubben Aarhus være på isen for at hjælpe dem, der har brug for en pote at støtte sig til.

 

Skøjtebanen har åbent fra 10. december til slutningen af februar. Det er gratis at benytte skøjtebanen, hvis man selv medbringer skøjter. Alternativt kan der lejes skøjter.

 

Del dine skøjteoplevelser
Med hashtagget #aarhusskøjter er du med til at sætte billeder på de gode skøjteoplevelser på isen. Aarhus Kommune opfordrer alle besøgende på skøjtebanen til at bruge hashtagget, så endnu flere borgere får nys om de sjove oplevelser på isen. Alle taggede billeder bliver vist på www.skøjtebanen.dk og på den opsatte skærm ved skøjteudlejningen.

 

Om skøjtebanen
Medbring enten dine egne skøjter eller lej dem ved skøjtebanen. Leje af skøjter koster 45 kr. pr. par. Husk legitimation. Skøjteudlejningen har åbent mandag-onsdag kl. 12.00-18.00, torsdag-fredag kl. 12.00-20.00 samt lørdag og søndag kl.10.00-17.00. Udlejning af skøjter slutter 30 min. før skøjteudlejningens lukketid.

 

Læs mere om Skøjtebanen foran Musikhuset her

Link til denne side

Nyheder

 • 02.11.2017

  Oplev Verdensbadene 5.-12. november

  Oplev et hav af badetraditioner med stemninger og inspiration fra hele verden, når Badeanstalten Spanien åbner dørene for Verdensbadene.
 • 09.10.2017

  Aarhus Svømmestadion bliver til Frederiksbjerg Idrætscenter

  Aarhusianerne har bestemt, at Aarhus Svømmestadion fremover skal hedde Frederiksbjerg Idrætscenter. Rådmand Rabih Azad-Ahmad har inviteret aarhusianerne til at navngive stedet, så de mange aktiviteter, der foregår i svømmehallen, idrætshallerne og boldbanerne, nu bliver samlet under et fælles navn.
 • 18.09.2017

  Gratis skøjtetur lørdag d. 30. september kl. 10-16

  Tag familien, kæresten eller kammeraten under armen og kom GRATIS på glatis for første gang i år, når Aarhus Skøjtehal holder Åbent Hus lørdag den 30. september kl. 10.00-16.00.
 • 18.09.2017

  Ledigt erhvervslejemål i Badeanstalten Spanien

  Badeanstalten Spanien har et erhvervslejemål på 27 kvm. ledigt med mulighed for overtagelse pr. 1. oktober 2017.
 • 29.08.2017

  Konkurrence Find et nyt navn til Aarhus Svømmestadion

  Vær med til at hitte på et nyt navn til svømmestadion. Aarhus Svømmestadion skal have nyt navn, og nu inviterer rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R) sammen med Lokalavisen Aarhus alle til at komme med forslag.
 
 

Opdateret: 03.3.2017

Afdeling: Kultur og Borgerservice

 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

BYENS PULS 2017

Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017.
Sport og Fritid og Aarhus Kommunes Idrætscentre åbner dørene til
arrangementer for alle byens borgere.

Se vores aktiviteter