Gå til sidens indhold
 

Om os

Bevægelse og puls er omdrejningspunktet for Aarhus Kommunes Idrætscentre, der både tæller faciliteter til lands, til vands og på isen i Aarhus.

Aarhus Kommunes Idrætscentre er en administrativ samling, under Sport & Fritid, af Aarhus Kommunes offentlige svømmehaller, skøjtehal, idrætshaller og havbade.

 

Vi faciliterer ikke blot anlæg og sørger for rent badevand og jævn is til borgere i Aarhus. Vi ønsker at byde alle vores gæster velkommen på vores idrætscentre og give dem en fantastisk oplevelse  – og lysten til at komme igen.
 
Uanset om du som gæst benytter vores idrætshaller, svømmehaller, skøjtehal, speedskaterbane eller havbade, så har du mulighed for at få pulsen op og sved på panden – og ligeså mulighed for at få pulsen ned og ro på krop og sjæl igen. Derfor har vi følgende fire ord efter vores navn: ”Vi gi’r byen puls”!

 

Ud over at stille faciliteter til rådighed, ønsker vi også at give faciliteterne indhold. Med tiltag som By i Bevægelse, der omfatter BabySvømning, BabyMassage, RytmeRangle, VandGymnastik, AquaFitness, Plask og Leg for hele familien samt løbende arrangementer og aktiviteter kan du få pulsen op og ned, hver gang du besøger Aarhus Kommunes Idrætscentre. Geografisk ligger vores centre spredt i Aarhus Kommune. Hvert sted har sin helt egen puls og derfor er vores aktiviteter hvert sted afstemt herefter.

 
Har du kommentarer eller spørgsmål og ønsker til vores centre, så send os en mail på info@vigirbyenpuls.dk. Vi lytter gerne. Måske stiger vores puls, men det er kun sundt at få pulsen op engang imellem.

Kontakt

Aarhus Kommunes Idrætscentre

Kultur og Borgerservice

F. Vestergaards Gade 5, 2. sal

8000 Aarhus C

 
 
 

Opdateret: 14.7.2017

Afdeling: Kultur og Borgerservice

 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code