Gå til sidens indhold
 

Faciliteter

Faciliteterne i Globus1 bliver brugt til mange forskellige formål, som bl.a. sportsarrangementer, konferencer, udstillinger, koncerter eller møder. Læs mere om udlejningsmuligheder under fanen 'Lej Globus1'.

 

Idrætshallen

Globus1 store lyse hal er omdrejningspunktet for hele centeret. Der er rig mulighed for at spille fodbold, håndbold, basket, tennis, badminton - kort sagt hallen er fuldt udstyret med remedier til langt de fleste sportsgrene. Desuden råder hallen over et stort lærred, overhead og et lydanlæg, som kan bookes sammen med hallen. Idrætshallen er på 963 m2.

Studio

Studioet er med sine 134 m2 fuldt funktionsdygtigt i forhold til al slags dans, yoga m.m. og med spejle på den ene endevæg. Lokalet rummer desuden AV-udstyr.

Børnenichen

Børnenichen er 76 m2 og der er rig mulighed for at børn kan tumle rundt. Lokalet rummer bl.a. en sportswall, hvor du kan træne dine fodboldspark. Der er også mulighed for at låne en ghettoplaster, hvis der skal høres musik.

Mødelokaler

Mødelokale 1 
Det store mødelokale på 65 m2 og med plads til 50 mennesker. Der er desuden AV-udstyr til rådighed.

 

Mødelokale 3
Bedre kendt som det lille mødelokale.  Rummet er 21 m2 (4x5,25) og der er plads til ca. 12 personer. Lokalet ligger lige ud til den skønne beachvolleybane, hvor der er om sommeren oser af liv og unge mennesker, der dyrker sport.

Udendørsarealerne

Globus1 har en multibane, hvor det er muligt at spille fodbold, hockey eller basket - og der er også en beachvolley bane. Begge baner er til fri afbenyttelse.

Nordgårdhallen

Globus1 lejer også Nordgårdhallen ud. Nordgårdhallen ligger midt i Gellerupparken, lidt nord for biblioteket. I dagtimerne anvendes hallen til skole- og institutionsidræt, herunder blandt andet sundhedsprojekter og ældreidræt. 

Efter kl. 16 og i weekenderne benyttes hallen af 23 foreninger, som bla. dyrker fodbold, basketball og volleyball. 

Al booking samt udlevering af nøglebrikker foretages via Globus1.

 
 

Opdateret: 03.3.2017

Afdeling: Kultur og Borgerservice

 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code