Gå til sidens indhold
 

FED FERIE

Fed Ferie i Globus1 er lige om hjørnet. I år er idræt og bevægelse i højsædet. Det betyder, at hele vinterferien er spækket med sjove og kreative idrætsaktiviteter, der får pulsen helt i vejret.

Hop og Leg for de små

I år er der idrætsaktiviteter for børn i alle aldre og til enhver smag. Alle ugens dage starter ud kl. 09.30 og 11.30 med hop og leg på en indendørs forhindringsbane for de små mellem 0 og 6 år.

 

Akrobatik og dans

Cirkus Tværs er i år Fed Feries nyeste tiltag, hvor alle med en lille cirkusartist i maven får mulighed for at kaste sig ud i forskellige cirkuskunster. Dansen spiller også en større rolle i Fed Ferie programmet i vinterferien. I år kan man nemlig prøve kræfter med både Zumba, Hip Hop og Cheerleading. Så der er rig mulighed for at kridte danseskoene i vinterferien.

 

Boldspil, badminton og bordtennis

Akrobatikken er ny og dansen hitter, men ingen skal snydes for nogle af de mere klassiske og populære idrætsdiscipliner – badminton, gymnastik og boldspil. Derfor behøver de børn og unge, der endnu ikke har fået øjnene op for dans og akrobatik ikke gå glip af en Fed Ferie i vinterferien. De kan glæde sig til at svinge badmintonketsjeren mandag, prøve karate tirsdag og kaste sig ud i seje Parkour tricks om onsdagen.

 

Gellerup Cup

Hver eftermiddag er nichen åben med fri adgang til bordtennisbord, så man kan udfordre vennerne i et slag bordtennis.

Ingen Fed Ferie uden fodboldturnering – så torsdag og fredag slutter Fed Ferie traditionen tro ugen af med fodboldturneringen Gellerup Cup.

 

 

Læs hele programmet for Fed Ferie i vinterferien her

 
 

Opdateret: 04.9.2017

Afdeling: Kultur og Borgerservice

 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

BYENS PULS 2017

Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017.
Sport og Fritid og Aarhus Kommunes Idrætscentre åbner dørene til
arrangementer for alle byens borgere.

Se vores aktiviteter