Gå til sidens indhold
 

FED FERIE

Fed Ferie i Globus1 er lige om hjørnet. Igen i år er idræt og bevægelse i højsædet. Det betyder, at vinterferien er spækket med idrætsaktiviteter, der får pulsen helt i vejret.

Hop og Leg for de små

Dagene starter kl. 09.30 med hop og leg på en indendørs forhindringsbane for de små mellem 0 og 6 år.

 

Cheerleading og akrobatik
Igen i år er det populære cheerleading på programmet. Du har også mulighed for at prøve kræfter med akrobatik - måske er der en lille akrobat gemt i dig.

 

Badminton, parkour og bordtennis
Ingen skal snydes for nogle af de mere klassiske og populære idrætsdiscipliner. Hver eftermiddag er studio åben med fri adgang til bordtennisbord, så man kan udfordre vennerne i et slag bordtennis. Mandag og tirsdag du svinge badmintonketsjeren. Måske har du mod på at kaste dig ud i en af de nyere sportsgrene med seje parkour tricks.

Gellerup Cup

Ingen Fed Ferie uden fodboldturnering – så torsdag og fredag slutter Fed Ferie traditionen tro ugen af med fodboldturneringen Gellerup Cup. Tilmelding til Gellerup Cup skal ske til Mac på tlf. 28 58 62 22.

 

Praktisk info
Det er gratis at deltage i aktiviteterne og de kræver inden tilmelding (undtagen Gellerup Cup), så mød bare op og vær med. Husk træningstøj og indendørssko.
Til Hop og leg for de små mellem 0 og 6 år, skal der være en forælder til stede sammen med barnet.

 

Læs hele programmet her.

 
 

Opdateret: 01.2.2018

Afdeling: Kultur og Borgerservice

 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code