Gå til sidens indhold
 
  • Den Permanente
    Den Permanente er et havbad bestående af et stort fælles område med både livredder, omklædningsrum, toiletter og vandhaner.
  • Ballehage Havbad
    Ballehage Havbad er en af landets ældste havbadeanstalter fra 1929 beliggende syd for Varna ved Skåde Skov/Marselisborgskovene.

Badestrande

Smukt placeret henholdsvis nord og syd for byens centrum tilbyder vore to havbade rig mulighed for at forene det pulserende liv i byen med refleksion og puls ved vand og strand - året rundt.

 

Den Permanente

Den Permanente åbner for sæson 2017 den 5. juni. Der er åben fra kl. 06.00-19.00.

Trygfondens livreddere er på Den Permanente fra d. 23. juni til d. 16. august i tidsrummet 11.00-19.00 alle ugens dage. Den Permanente lukker d. 31. august.

Den Permanente integrerer smuk natur og arkitektur og danner ramme for en række af foreningsaktiviteter såsom beachvolley og kajakpolo.

Med en beliggenhed neden for Riis Skov og tæt på Århus centrum er Den Permanente velbesøgt. Her er der mulighed for at nyde både strand, vand og skov. I sommerperioden har Den Permanente åbent for alle.

Den Permanente er et havbad bestående af et stort fælles område med både livredder, omklædningsrum, toiletter og vandhaner. Derudover er der lukkede herre- og dameafdelinger.

I vintersæsonen er Den Permanente lukket for offentligheden, men åbent for vinterbadere fra foreningen Vikingeklubben Jomsborg.

Historie
I 1933 blev Århus Søbad opført nedenfor Sjette Frederiks Kro, et stort anlæg med fælles lukket badestrand, toiletter og separate dame- og herreafdelinger. Efter en del ødelæggelser i en storm i 1965 blev badeanstalten genopbygget på støbte moler. Badeanstalten fik formentlig navnet Den Permanente ved den lejlighed.

Ballehage Strand

Ballehage Havbad er en af landets ældste havbadeanstalter fra 1929 beliggende syd for Varna ved Skåde Skov/Marselisborgskovene.

Havbadet tilbyder gæsten en naturoplevelse på egen hånd ved skov og strand.

Der er tale om udendørs omklædningsfaciliteter på stranden, der til enhver tid er tilgængelige for alle byens borgere, såvel sommerens badning og leg i vandet som vinterens kolde gys.

Der er mulighed for vinterbadning, hvis lysten melder sig, enten på egen hånd, eller gennem Vikingebadeklubben Ballehage.

Kontakt

Aarhus Kommunes Idrætscentre

Kultur og Borgerservice

F. Vestergaards Gade 5, 2. sal

8000 Aarhus C

 
 
 

Opdateret: 14.7.2017

Afdeling: Kultur og Borgerservice

 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code